Tegelvoer of tegelwand slopen Tilburg, Moergestel, Oisterwijk, Goirle, Riel of Alphen

Sjaak van de Ven uit het Brabantse Moergestel (gemeente Oisterwijk nabij Tilburg) beschikt over de juiste drilboren en sloophamers om een tegelvloer of tegelwand uit uw woning te slopen. Na het slopen van uw betonnen vloer, tegelvloer of tegelwand ruimen wij het puin natuurlijk op.

Tegelvloer slopen

Is uw woning aan renovatie toe? Is uw tegelvloer versleten of verouderd? Dan kan Sjaak van de Ven uit Moergestel (gemeente Oisterwijk nabij Tilburg)uw tegelvloer vakkundig uit de woning verwijderen. Wij dekken alles netjes af zodat alleen uw tegelvoer gesloopt wordt en niet de rest van de woning, indien gewenst slopen we natuurlijk de gehele inrichting / indeling uit uw woning. Zit er onder uw tegelvloer een betonnen vloer die u eruit wilt hebben dan slopen wij naast uw tegelvloer ook de betonnen vloer euit. Zodat u een mooie nieuwe vloer in uw Brabantse woning kunt leggen.

Tegelwand slopen

Heeft u een verouderd toilet of een betegelde bijkeuken die u wilt vervangen voor een nieuwe tegelwand of netjes wilt laten stukadoren, dan slopen wij graag uw tegelwand eruit. Naast het verwijderen van uw tegelwand kunnen wij ook de benodigde sleuven zagen voor het leidingwerk.

Waar slopen wij tegelvloeren of tegelwanden

Ons werkgebied bevindt zicht in de driehoek Breda, ’s-Hertogenbosch (Den Bosch) en Eindhoven met als middelpunt Tilburg. Tegelwerk slopen doen we dus onder andere in Moergestel, Oisterwijk, Oirschot, Hilvarenbeek, Best, Haaren, Vught, Goirle, Riel, Alphen, Waalwijk, Gilze en Rijen en nog vele andere Brabantse plaatsen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Telefoon: 013 513 33 20
Mobiel: 06 22 3872 81
E-mail: info@sloopenboorwerkenvandeven.nl