Sloopwerken

Wij doen voornamelijk aan klein sloopwerk, dat wil zeggen het slopen van badkamers, wc’s, keukens, woonkamers, binnen ruimtes, vloeren en kleine gebouwen. Veelal is dit voor renovatie van een woning of gebouw. We demonteren de complete woning inrichting en indeling.

Binnenshuis

Hierbij kunt u denken aan het slopen van een keuken, wc, badkamer, slaapkamer, woonkamer of andere ruimte. Het tegelwerk, de plafonds, een smeervloer, plavuizenvloer en de muren kunnen wij vakkundig uit de woning verwijderen. We hebben hier geschikte machines voor die zo min mogelijk stof en gruis produceren. Daarnaast maken we gebruik van stofschotten en plakken we alles zorgvuldig af.

Buitenshuis

Ook het slopen van een schuur, garage, aanbouw, zwembad of terras valt binnen ons takenpakket. Tegelwerk, betonnen blokken of muren slopen wij er vakkundig uit. Het overgebleven puin voeren wij uiteraard ook af.

Projectmatig

Voor een aantal woningstichtingen en aannemers slopen wij projectmatig woningen en andere gebwouwen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij slopen voornamelijk in Noord-Brabant in de regio’s Tilburg - Oisterwijk - Hilvarenbeek, Eindhoven - Best - Boxtel, Breda- Gilze Rijen - Goirle en ’s-Hertogenbosch - Vught - Haaren.

Contact

Telefoon: 013 513 33 20
Mobiel: 06 22 3872 81
E-mail: info@sloopenboorwerkenvandeven.nl