Contactdozen boren Tilburg, Moergestel, Oisterwijk, Hilvarenbeek en Goirle

Sjaak van de Ven uit het Brabantse Moergestel (gemeente Oisterwijk nabij Tilburg) heeft jaren ervaring en de juiste apparatuur voor het boren van wandcontactdozen oftewel het boren van de gaten voor stopcontacten. Eerst zagen wij sleuven voor het leidingwerk waarna wij op de gewenste plaats de openingen voor een contactdoos boren.

Contactdoos in betonnen muur boren

Ook voor het boren van een wandcontactdoos in een betonnen muur is voor geen probleem. Het benodigde gat van 7,6 cm voor de wandcontactdoos is voor ons geen probleem. Wij boren moeiteloos de gaten voor wandcontactdozen en daarnaast zagen wij ook de benodigde sleuven in (betonnen) muren voor de elektriciteitsleidingen.

76 mm boren voor contactdoos

Voor het boren van een wandcontactdoos is een gat nodig van 7,6 cm. In deze 76 mm past een contactdoos prima maar zit deze niet los.

Waar boren wij wandcontactdozen

Ons werkgebied bevindt zicht in de driehoek Breda, ’s-Hertogenbosch (Den Bosch) en Eindhoven met als middelpunt Tilburg. Wandcontactdozen boren en sleuvenzagen doen we dus onder andere in Moergestel, Oisterwijk, Oirschot, Hilvarenbeek, Best, Haaren, Vught, Goirle, Riel, Drunen, Waalwijk, Gilze en Rijen en nog vele andere Brabantse plaatsen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Telefoon: 013 513 33 20
Mobiel: 06 22 3872 81
E-mail: info@sloopenboorwerkenvandeven.nl